vrijdag, juli 16, 2010

Geluidsschermen Erpe-Mere: E40 richting Brussel op 2 rijstroken vanaf 23 juli

Op 16 mei 2010 startte het Agentschap Wegen en Verkeer met de plaatsing van geluidsschermen langs de E40 in Erpe-Mere. Op vrijdagavond 23 juli om 20 uur gaat een nieuwe fase van start met een gewijzigde verkeerssituatie. Het verkeer zal tot eind augustus slechts twee rijstroken ter beschikking hebben richting Brussel. De oprit naar de E40 richting Brussel blijft dicht voor het verkeer.

Vanaf 23 juli wordt de werfzone richting Brussel uitgebreid tot Vlekkem en wijzigt de verkeerssituatie. Het verkeer zal tot eind augustus twee rijstroken ter beschikking hebben richting Brussel. In de nacht van 23 juli op 24 juli zal het verkeer tijdelijk over 1 rijstrook moeten. Dat is nodig om de nieuwe signalisatie en markeringen aan te brengen.

Vanaf zondagavond 1 augustus start een tweede werf richting Oostende ter hoogte van Erpe en Mere. Het verkeer richting Oostende zal vanaf dan over twee rijstroken gestuurd worden. Deze verkeerssituatie blijft van kracht tot eind augustus. Snelheidsbeperking De veiligheid van de wegenarbeiders en de weggebruikers is een prioriteit. Daarom vraagt het Agentschap Wegen en Verkeer met aandrang aan de automobilisten om de snelheidsbeperking van 70 km/u te respecteren. De wegpolitie blijft snelheidscontroles uitvoeren.

Labels: ,

U kan lid worden van de

VLD Gent Oost

door € 15 over te maken op rekening 001-5733011-96
VLD Gent Oost
Achterdries 1
9050 Gentbrugge