woensdag, november 10, 2010

Werkzaamheden Stropbrug

Vanaf maandag 15 november 2010 staan er werkzaamheden gepland op de Stropbrug in Gent. In drie verschillende fases zullen de rijbaan en het fietspad tussen de Burggravenlaan en de Achilles Heyndrickxlaan, in beide rijrichtingen, hersteld worden. Gedurende de werken geldt op de Stropbrug een snelheidsbeperking van 30 km per uur. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de piekuren om zo de hinder tot een minimum te beperken.

Omleiding:
Fase 1: Rijrichting Burggravenlaan
De rechterrijstrook en het fietspad worden afgesloten gedurende 3 werkdagen. Voetgangers kunnen wel nog steeds het voetpad gebruiken. Fietsers zullen nog steeds kunnen fietsen op een beperkt deel van de rechterrijstrook, waar een afgebakende fietsstrook gecreƫerd wordt.

Fase 2: Rijrichting Achilles Heyndrickxlaan
Tijdens fase 2 gelden dezelfde principes als in fase 1, maar dan in de andere rijrichting. De rechterrijstrook en het fietspad worden afgesloten gedurende 3 werkdagen. Voetgangers kunnen wel nog steeds het voetpad gebruiken. Fietsers zullen nog steeds kunnen fietsen op een beperkt deel van de rechterrijstrook, waar een afgebakende fietsstrook gecreƫerd wordt.

Fase 3: Afsluiten van de middenrijstroken en van een deel van de rechterrijstroken. In fase 3 worden de middenrijstroken afgesloten alsook de delen van de rechterrijstroken die in fase 1 en 2 als fietspaden gebruikt werden. Het afsluiten gebeurt in beide rijrichtingen en zal ongeveer 5 werkdagen duren.

Opmerking: Hevige regenval en eventuele aanhoudende vrieskou kunnen een wijziging in de planning van de werken veroorzaken.

Labels:

U kan lid worden van de

VLD Gent Oost

door € 15 over te maken op rekening 001-5733011-96
VLD Gent Oost
Achterdries 1
9050 Gentbrugge