donderdag, juni 30, 2011

Werken aan Meulestedebrug tijdens weekend

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2011 wordt de Meulestedebrug in Gent tussen 6u en 17u afgesloten voor het wegverkeer. De afdeling Bovenschelde van Waterwegen en Zeekanaal NV zal tijdens deze onderbreking de werkzaamheden van twee weken geleden, die noodzakelijk zijn om de brugdekdelen opnieuw te bevestigen, verder zetten.

Door de trillingen van het vele zware wegverkeer over de brug was de vloer losgekomen. Dit probleem veroorzaakt lawaaihinder bij de omwonenden. Waterwegen en Zeekanaal NV voert de herstellingswerkzaamheden bewust in het weekend uit om de hinder voor het wegverkeer en de scheepvaart zoveel mogelijk te beperken. Het is mogelijk dat de brug tijdens komende weekends opnieuw afgesloten wordt om de werkzaamheden af te ronden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van op het water op een ponton onder de brug. Voor het wegverkeer is er een plaatselijke omleiding voorzien via de Muidebrug en de Tolhuisbrug. Ook het veer van Langerbrugge kan gebruikt worden richting Wondelgem, Gent, Evergem en Sleidinge

Labels:

U kan lid worden van de

VLD Gent Oost

door € 15 over te maken op rekening 001-5733011-96
VLD Gent Oost
Achterdries 1
9050 Gentbrugge