donderdag, december 01, 2011

Einde werkzaamheden R40


De werkzaamheden op de R40 lopen op hun laatste benen.  Op donderdagavond 1 december 2011 worden de Ijzerlaan en Charles De Kerchovelaan weer volledig opengesteld voor alle verkeer.  Gemotoriseerde voertuigen kunnen opnieuw op twee rijvakken per richting hun weg vervolgen. Alle links- en rechtsaf bewegingen op beide lanen zijn weer mogelijk. Alle zijstraten worden zo weer volledig toegankelijk voor alle verkeersmodi. De rijrichtingen in de zijstraten worden weer zoals voorheen.

De aannemer heeft nog een klein aantal werken – die geen hinder voor het verkeer veroorzaken - uit te voeren. We spreken dan over het afwerken van de trottoirs op de Ijzerlaan, lichte herstellingen aan de spoorwissels en de afwatering in de Persellestraat. Ook het planten van de bomen op de Kortrijksesteenweg staat in de week van 5 december 2011 op de planning.

2) Leopold II-Laan

Aangezien er in de Kortrijksesteenweg een aantal parkeerplaatsen minder zijn dan voor de werkzaamheden, is van bij aanvang gesteld om deze plaatsen te compenseren in de Leopold II-laan. Om dit te realiseren, wordt de Leopold II-laan vanaf de Lamoraal van Egmontstraat enkele richting (naar de R40 toe) en worden er 40 haakse parkeerplaatsen gecreëerd aan de kant van het Citadelpark. Met het aanbrengen van de juiste signalisatie en wegmarkeringen zal Stad Gent in de week van 12 december 2011 beginnen.

Labels: , , ,

U kan lid worden van de

VLD Gent Oost

door € 15 over te maken op rekening 001-5733011-96
VLD Gent Oost
Achterdries 1
9050 Gentbrugge